TIURI MEETS ISH

In de zomerweken hebben wij danscollectief ISH uitgenodigd om samen met onze spelers aan de slag te gaan. Tiuri staat voor het zichtbaar maken van ongekend talent bij mensen met een verstandelijke beperking. ISH Dance Collective gelooft dat talent in iedereen zit, inspiratie overal te vinden is en dat je samen sterker bent dan alleen. Combineer dat en er ontstaan hele mooie dingen!

Vier dagen hebben wij samengewerkt aan een presentatie in hiphop, breakdance en popping in zowel Breda als Roosendaal. Het resultaat van deze samenwerking ziet u op het  LA Breda | Live Art Festival op zaterdag 9 september om 15.00 uur en om 19.00 uur in The Loads, Industriekade 5. Komt dat zien!

LA Breda is een gloednieuw festival in Belcrum, boordevol voorstellingen variërend van theater, circus, muziek, dans, kunst en nog veel meer. Jong en oud kan zich onderdompelen in de wereld van Live Art en kennismaken met jonge, talentvolle makers. Met bijna 90 programmaonderdelen wordt elke hoekje van het terrein KlaversJansen benut. Van vrijdag 8 t/m zondag 10 september.

Klik hier voor meer info: www.labreda.nl

Lang, héél lang geleden…

Bizarre figuren en hilarische personages vormen een onmogelijke, fantasierijke en uitzinnige wereld waarbij iedereen doet waar hij zin in heeft. Een wereld zo bizar, dat je niet kunt geloven dat een wereld als deze bestaat. Toch…?

Een knotsgek sprookje vol herkenning, gespeeld door de acteurs van de werkplaats Roosendaal.

Zaterdag 9 december om 19.30 uur in Schouwburg De Kring Roosendaal en

Zondag 10 december om 14.30 uur in Schouwburg De Kring Roosendaal

Klik hier voor kaarten

Het geheime leven van agent Flink

Een voorstelling gemaakt en geschreven door de spelers van de werkplaats Breda

Vrijdag 15 december in Podium Bloos Breda en

Zaterdag 16 december in Podium Bloos Breda