Het geheime leven van agent Flink

Prinses Annemijn wordt gepest door alle slechteriken uit het sprookjesbos. Haar vader de koning vindt het maar niks. Hij vindt dat Annemijn sterker moet worden, hij heeft immers niks aan een ‘watjesprinses’. Hij stuurt haar naar Agent Flink. Flink is de beste spion ter wereld. Lukt het hem en zijn mede-spionnen om Prinses Annemijn sterker te maken? Kom kijken naar “Het geheime leven van Agent Flink”. Een voorstelling over moed, sterk zijn, sprookjes en spionnen.

Regie: Anneleen Huijsmans.
Spel: Mischa Baartmans, Millanie van Beek, Iris Beglinger, Helena Driessen, Damiën de Hoog, Margriet Jacobs, Werner Kamp, Marjo Kusters, Johan Magielse, Ousama El Marajie, Mitchell van Neer, Richard Nooijen, Jaron van de Watering en Amber Weterings

Vrijdag 15 december om 20.00 uur in Podium Bloos Breda en
Zaterdag 16 december om 14.00 en 20.00 uur in Podium Bloos Breda

Kindermiddag
Op zaterdagmiddag 16 december kun jij ook een spion worden! Doe mee aan de spion-training vanaf 13.00 in de foyer bij Podium Bloos, aanmelden hoeft niet, kom gewoon langs.

Klik hier voor kaarten

Het oog van Godot

Hoog boven ons is er een oog dat ons bespiedt. Met het bekeken lichaam als uitgangspunt ontmoeten dansers van de Stilte en spelers van Tiuri elkaar in de beeldtaal van dans en woordeloos theater. Zien en gezien worden, dat is het thema van deze spectaculaire productie. Tussen verwijzingen naar scheppingsverhaal en laatste avondmaal is het zaak ogen en oren de kost te geven!

Te zien tijdens de Cultuurnacht Breda.

Wanneer: vrijdagavond 26 januari 2018
Waar: de Grote Kerk Breda
Tijden: om 19.00 uur | 19.45 uur | 20.30 uur | 21.15 uur | 22.00 uur | 22.55 uur | 23.00 uur
Kaartverkoop en info: www.cultuurnachtbreda.nl