Avans Studenten Internationale PABO lopen met ons mee

Studenten van de Internationale PABO hebben een dagje meegelopen bij Tiuri. Wesley en Femke vertellen hierover.

Wesley van Helderen:

Ik vond het heel erg leuk met de studenten van Avans hogeschool. Wij hebben de dans laten zien van ‘Speel met Mij’, de verleidingsdans. En wij hebben ‘3 is te veel’ gedaan. En wij hebben ook een warming up gedaan die heet de ‘Italiaanse Woesj’. We hebben ons voorgesteld en de gewone ‘Woesj’ gedaan. Aan het einde van de ochtend gingen wij naar studio 2 en hebben we een film van 10 jaar Tiuri gekeken en heeft Anneleen meer over Tiuri uitgelegd. Ik vond het leuk om met de studenten samen te werken en de spiegel oefening hebben we ook nog gedaan. Ik vond het leuk om in verschillende talen te spreken want sommige studenten kwamen uit België, Slovenië en Engeland.
Groetjes Wesley

Femke Schalk:

Vanochtend is er een school op bezoek geweest en hebben we dingen laten zien zoals dansen en wat voor werk we doen. Ook hebben we verteld waar we iets van kunnen leren en wat hun van ons kunnen leren. Anneleen sprak Engels en dit was best moeilijk maar zo leren we wel communiceren met mensen uit het binnen en buitenland. Er is goed met elkaar omgegaan.