Filmproject

Vanaf het begin van het nieuwe blok zijn we bezig geweest met het maken van kleine filmpjes over en door de spelers van Tiuri. Hier ziet u daarvan het resultaat tot nu toe.

Anneleen Huijsmans:

Vanaf het begin van het nieuwe blok zijn we bezig geweest met het maken van kleine filmpjes over en door de spelers van Tiuri. Dit vond ik zelf leuk om te doen omdat ik via mijn Ipad leuke dingen kan maken. De spelers zelf gaven aan het ook leuk te vinden alleen moesten ze soms lang wachten omdat je niet altijd iedereen op beeld kan hebben. Tot nu toe hebben we een voorstel filmpje gemaakt, een filmpje voor de zieke mensen van Tiuri, een filmpje over de zomerweken en Nadia en Guusje zijn op dit moment nog bezig met een filmpje achter de schermen, een wervingsfilmpje en een filmpje over pesten.
Hieronder de links met de filmpjes die we tot nu toe al hebben:

Bedankfilmpje Codarts:

Filmpje Zomerweken:

Filmpje Tiuri Filmweken:

Filmpje voor alle zieke mensen van Tiuri 1:

Filmpje voor alle zieke mensen van Tiuri 2: