Paradijsvogel in Eindhoven

De succesvolle voorstelling ‘Paradijsvogel’ speelt op vrijdag 19 oktober om 19.30 uur en op zondag 21 oktober om 14.00 uur in Pand P in Eindhoven.

Plotsklaps ben je daar. Fel licht in je ogen… Verwachtingsvolle blikken… Ga ik iets doen? Moet ik iets zeggen? Maar wat?

In deze voorstelling nemen de acteurs je mee op ontdekkingstocht. Een zoektocht naar identiteit en lef. Zonder verwachtingen en zonder oordeel. ‘Paradijsvogel’ is een uitnodiging om uit je schuilplaats te komen en je in je hart te laten kijken.

Regie: Julia Dolores van der Pas
Regieassistent: Wesley van Helderen
Spel: Anne-Lotte Akkermans, Mischa Baartmans, Millanie van Beek, Iris Beglinger, Helena Driessen, Damien de Hoog, Margriet Jacobs, Werner Kamp, Marjo Kusters, Johan Magielse, Mitchell van Neer, Richard Nooijen, Marit Sandberg, Femke van der Schalk, Jaron van de Watering en Amber Weterings

Vrijdag 19 oktober om 19.30 uur
Zondag 21 oktober om 14.00 uur

PAND P, Leenderweg 65, Eindhoven
Klik hier voor kaarten

Klik hier voor de recensie