GameChangers: resultaat ontmoeting met Hofplein

GameChangers is het resultaat van een ontmoetingsproject waarbij studenten van de MBO Theaterschool Hofplein en onze acteurs hebben samengewerkt. Binnen de vrije muren van Tiuri Roosendaal hebben beide gezelschappen met choreografen Jordy Dik en Laisvie Ochoa elkaar op een inclusieve en dansante manier leren kennen, nieuwe werelden ontdekt en spelenderwijs gecommuniceerd zonder woorden. De interactieve workshop GameChangers gaat over samenkomen, de vrijheid om te (blijven) spelen en bewegen en het gemak waarin wij verandering kunnen stimuleren in onszelf, elkaar en de wereld om ons heen.

De presentatie is een soort “workshop” waarin bezoekers en spelers elkaar ontmoeten.

Presentatie: zaterdag 10 november 2018
Mariadal – Roosendaal
13.30 – 14.30 uur   Voorstelling 1
15.30 – 16.30 uur   Voorstelling 2

Entree: gratis, van tevoren aanmelden via lindaschrik@theatertiuri.nl vanwege beperkte plaatsen.