Nieuwe medewerker; Jelmer Lesterhuis

Het zal u niet ontgaan zijn dat Theaterwerkplaats Tiuri bezig is met ontwikkelen. Daarom zal u wellicht ook wat nieuwe gezichten gaan zien de komende tijd. Sinds januari is er een Zakelijk Leider werkzaam bij Tiuri, Jelmer. Hij stelt zich graag aan jullie voor. 

Ik ben Jelmer, 47 jaar, geboren en getogen in Fryslân. Inmiddels ben ik al een tijdje woonachtig in Breda samen met mijn 5 kinderen en vrouw. Maar zoals ze wel eens mooi kunnen zeggen: je kunt een Fries wel uit Friesland halen, maar Friesland niet uit de Fries… Dat geldt voor mij ook! Het water is en blijft mijn grote vriend. In de zomer zeil ik op het water of zwem ik erin en in de winter schaats ik erop. In mijn vrije tijd hou ik me verder graag actief bezig met muziek. Zo speel ik bijvoorbeeld basgitaar in een coverband.

Ik heb twaalf jaar ervaring in de internetbranche, en in de culturele sector werk ik inmiddels ook twaalf jaar. Bij Theaterwerkplaats Tiuri vertegenwoordig ik de rol van zakelijk leider. Zingeving in mijn werkomgeving vind ik niet in het creëren van rendement voor aandeelhouders, maar in leveren van een bijdrage aan een betere wereld voor iedereen. Het is erg prettig om te mogen werken met zulke fijne spelers en collega’s.