Rafels speelt: De gouden roof

Op zaterdag 13 april om 20.15 uur en op zondag 14 april om 14.30 uur speelt onze vrijetijdsgroep Rafels, de voorstelling ‘De gouden roof’ in podium Bloos.

In de voorstelling ontmoeten we, diep verscholen in het woud, de roversbende van Florien de Dappere. De rovers hebben het voorzien op de schatkist van de koning. De koning heeft ondertussen heel andere dingen aan zijn hoofd. Zijn dochter, prinses Louise, gaat steeds naar het bos, terwijl de koning dat al zo vaak verboden heeft. De koning laat de soldaten prinses Louise bewaken, maar ondertussen dringt de roversbende het kasteel binnen. Als prinses Louise dan verdwenen is, staat het hele paleis op zijn kop…

De regie is in handen van Femke de Jager en de spelers zijn: Michael Bastieri, Paul Gademan, Fay van Kappel, Arianne van der Kwaak, Marloes Machielse, Ada Novkinic, Jorg Pater en Andreas Wielenga.

Kaarten

De online kaartverkoop is gestart via de website van Podium Bloos: klik hier voor kaarten , of koop je kaartje aan de kassa vanaf één uur voor aanvang. De entree bedraagt € 8,50.