Nieuwe medewerker; Yara Huijbregts

Het zal u niet ontgaan zijn dat Theaterwerkplaats Tiuri bezig is met ontwikkelen. Daarom zal u wellicht ook wat nieuwe gezichten gaan zien de komende tijd. Sinds april is er een communicatie- en marketingmedewerker bij Tiuri, Yara. Ze stelt zich graag aan jullie voor. 

Mijn naam is Yara, ik ben 21 jaar en ik kom uit Wagenberg: een klein dorpje vol met boerderijen en koeien 🙂 Ik woon hier bij mijn ouders, samen met mijn broertje en zusje. In Wagenberg ben ik echter weinig te vinden. Meestal verblijf ik in Princenhage, daar woont mijn hele familie en ook mijn vriend komt hier vandaan.

In mijn vrije tijd ben ik erg actief in het verenigingsleven in Princenhage. Voor Stichting C.C. ‘t Aogje zet ik me bijvoorbeeld in als Joffer (danseres) en publiciteitsmedewerker. Ook ben ik sinds kort voorzitter van S.K.I.P. (Stichting Spelende Kinderen in Princenhage). Ik vind het super leuk om dingen te organiseren en om mensen blij te maken. Tijdens evenementen waaraan ik mijn bijdrage lever als presentatrice, ’gast’ en/of organisator, zie ik het dan ook als een uitdaging om een glimlach te toveren op het gezicht van iedere aanwezige!

Voor ik bij Theaterwerkplaats Tiuri terecht kwam, heb ik 2,5 jaar gewerkt als project coördinator en online marketeer bij RB-Media; een internetbureau in Breda. Ik was verantwoordelijk voor de coördinatie van de marketing projecten, klantencontact, het opstellen van een merkverhaal, het analyseren van doelgroepen en het opstellen van een content strategie.

Het combineren van de twee bovenstaande ‘werelden’, cultuur en commercie, doe ik met enorm veel plezier maar deed ik vooralsnog hobbymatig. Daar moest verandering in komen! Toen de vacature bij Theaterwerkplaats Tiuri voorbij kwam, zag ik een kans die ik niet wilde laten liggen. Kortom, ik zit vol energie en kijk erg uit naar deze nieuwe uitdaging! We komen elkaar vast nog tegen.