Van ongekend naar erkend talent! | Theaterwerkplaats Tiuri

Van ongekend naar erkend talent!

Afgelopen vrijdag was het zover, de cultuurprijs van Roosendaal werd uitgereikt. Vol trots kunnen wij vertellen dat wij deze prachtige prijs in ontvangst hebben mogen nemen!

Met onze nominatie was de prijs eigenlijk al binnen: waardering voor wat we doen. Na de vraag van presentator Jochem Nooyen “hoe graag wil je de prijs winnen?” bevestigde acteur Timur dat nog eens. “Voor mij is het belangrijk dat we gewoon een gezellige avond hebben met z’n allen”, zo sprak hij.

Het juryrapport zei het volgende: “Ontroerend mooi was de voorstelling. Spannend ook. De voorstelling No Bodies is het enige goede antwoord op de vraag waarom Tiuri zo bijzonder is. De inclusieve samenleving in topvorm. Met veel respect is een voorstelling op maat gemaakt voor deze spelers, die door hun authenticiteit honderd procent overtuigden. Een diepe buiging en een nominatie voor de Cultuurprijs Roosendaal.”

We willen iedereen hartelijk danken voor alle support! Het was prachtig om middels de nominatie en prijs het ongekende talent van onze spelers, zoals we dat vaak noemen bij Tiuri, erkend te zien stralen.

Luister hieronder een interview op ZuidWest FM: