Theaterwerkplaats Tiuri

Coronavirus

Benieuwd hoe wij bij Theaterwerkplaats Tiuri omgaan met het coronavirus? Via deze pagina houden wij jullie graag op de hoogte! 

Laatste bewerking: 20 mei 2020

Maatregelen bij Theaterwerkplaats Tiuri in verband met coronavirus
De eerste experimenten van nieuwe werkvormen op locatie zijn zeer goed bevallen en we gaan hier dan ook graag op door. Op dit moment zijn we bij Theaterwerkplaats Tiuri plannen aan het maken voor een gefaseerde heropening van onze locaties per 2 juni, goed nieuws dus!

Op dit moment werken we toe naar een schema voor de eerste 2 weken van deze gefaseerde heropening. Helaas kunnen we, zoals eerder ook aangegeven, niet alle spelers direct weer op onze locaties ontvangen. Het uitgangspunt van de meegezonden richtlijnen is uiteraard wel het zo snel mogelijk aanspreken van al onze spelers.

Wist-u-dat wij Tiuri wel naar onze spelers brengen?
Dat wij gesloten zijn, wil natuurlijk niet zeggen dat we stil zitten. Sterker nog… we zijn heel druk bezig met ons team om een beetje Tiuri naar onze spelers thuis te brengen. Concreet wil dat zeggen dat we creatieve ideeën bedenken voor spelers om, ook al is het op afstand, bezig te kunnen blijven met theater en beweging. We houden jullie graag op de hoogte van de vorderingen via onze nieuws pagina

In het kort:

  • Locatie Breda en Roosendaal zullen gefaseerd openen per 2 juni.
  • De praktische uitwerking van bovenstaande maatregelen wordt per locatie opgepakt en hierover zal regelmatig gecommuniceerd worden met de betrokken personen.
VRAGEN?

Heeft u vragen op het gebied van spelers ondersteuning? Neem contact op met:
Breda: nadiatunru@theatertiuri.nl 
Roosendaal: yarabesters@theatertiuri.nl

Heeft u algemene vragen? Mail dan naar info@theatertiuri.nl

Van ongekend naar erkend talent!
Theaterwerkplaats Tiuri

Locatie Breda
Speelhuislaan 153
4815 CD Breda
T: 0765729222
M: info@theatertiuri.nl

Locatie Roosendaal
Kerkstraat 1
4701 HT Roosendaal
T: 0630205545
M: info@theatertiuri.nl

Volg ons!