Theaterwerkplaats Tiuri

Coronavirus

Benieuwd hoe wij bij Theaterwerkplaats Tiuri omgaan met het coronavirus? Via deze pagina houden wij jullie graag op de hoogte! 

Laatste bewerking: 18 maart 2020

Maatregelen bij Theaterwerkplaats Tiuri in verband met coronavirus
Al enige tijd hebben wij bij Theaterwerkplaats Tiuri maatregelen ingevoerd met betrekking tot de beperking van de verspreiding van het coronavirus. Met de uitgebreide maatregelen die op 15 maart zijn aangekondigd door premier Rutte en het RIVM, zijn er ook vanuit ons aanvullende maatregelen getroffen op dit gebied. Deze maatregelen gaan vanaf heden in tot en met 6 april.

Wij hebben naar aanleiding van de persconferentie een duidelijke beslissing genomen: vanaf 16 maart sluit de werkplaats haar deuren tot en met 6 april. Dit is in lijn met de ontwikkelingen rondom de verspreiding van het coronavirus en de maatregelen van het RIVM. De veiligheid en gezondheid  van onze spelers, medewerkers en vrijwilligers staat voorop. We achten het niet verantwoord om de activiteiten in de huidige vorm voort te zetten.

Wist-u-dat wij Tiuri wel naar onze spelers brengen?
Dat wij gesloten zijn, wil natuurlijk niet zeggen dat we stil zitten. Sterker nog… we zijn heel druk bezig met ons team om een beetje Tiuri naar onze spelers thuis te brengen. Concreet wil dat zeggen dat we creatieve ideeën bedenken voor spelers om, ook al is het op afstand, bezig te kunnen blijven met theater en beweging.

In het kort:

  • Locatie Breda en Roosendaal blijven gesloten tot nader order.
  • De praktische uitwerking van bovenstaande maatregelen wordt per locatie opgepakt en hierover zal regelmatig gecommuniceerd worden met de betrokken personen.
VRAGEN?

Heeft u vragen op het gebied van spelers ondersteuning? Neem contact op met:
Breda: nadiatunru@theatertiuri.nl 
Roosendaal: yarabesters@theatertiuri.nl

Heeft u algemene vragen? Mail dan naar info@theatertiuri.nl