Na een digitaal avontuur van bijna 2 maanden is het zo ver. De fysieke deuren zijn weer geopend, de nodige maatregelen zijn getroffen en de spotlights kunnen weer aan. Wij zijn zelfs alweer opzoek naar nieuw acteertalent! We nemen je graag even mee op onze digitale reis van de afgelopen maanden. 

Een reis die gek en treurig begon… De deuren moesten dicht, de spotlight bleef uit, voorstellingen werden afgelast en de repetitieruimtes bleven akelig stil. Een virus had ons, het land en zelfs heel de wereld in zijn greep. Voor alleen noodzaak gingen we naar buiten. Een groot gemis lag dan ook op de loer… Maar het Tiuri team sloeg de handen ineen. Want hoe blijf je dicht bij elkaar als je eigenlijk zo ver weg bent? Juist ja, virtueel! 

Ontwikkeling dienstverlening
Tijdens de intelligente lockdown hebben we onze dienstverlening enorm ontwikkeld om zo onze spelers creatief te blijven stimuleren, op afstand. We gaven dagelijks live lessen op afstand, organiseerde een digitale vrijmibo, kwamen op locatie werken en elke week kregen ze een mail met daarin een creatieve uitdaging. Het geheel zorgde voor prachtige momenten tijdens het, toch wel vreemde, samen zijn op afstand. We laten jullie hieronder graag een aantal van de resultaten zien op deze digitale reis. 

Relax, take it easy!

Van kunst naar quarantaine

Acteur Rutger handhaaft de regels

Maken op locatie

Van ongekend naar erkend talent!
Theaterwerkplaats Tiuri

KVK: 20117369

Locatie Breda
Speelhuislaan 153
4815 CD Breda
T: 0765729222
M: info@theatertiuri.nl

Locatie Roosendaal
Kerkstraat 1
4701 HT Roosendaal
T: 0765729222
M: info@theatertiuri.nl

Volg ons!
Theaterwerkplaats Tiuri wordt ondermeer ondersteund door de volgende organisaties:

* Je kunt bij ons gebruik maken van de BredaPas. Kijk voor meer informatie op https://www.breda.nl/bredapas.