over tiuri

Onze medewerkers

Het team van Theaterwerkplaats Tiuri bevat professionals die opereren op de snijvlakken zorg, cultuur en educatie. Onze enthousiaste werknemers staan graag voor je klaar!

Directie

Bas

Artistiek directeur

De spelers zijn mijn grote inspiratie. Zij leren me elk moment te beleven, zonder beperking.

Jelmer

Zakelijk directeur

“Inclusie realiseren we door de podiumkunsten, zorg en onderwijs samen te brengen. In deze unieke synthese maken onze spelers pure en prachtige voorstellingen.”

Artistiek

Anneleen 

Coördinator Tiuri Roosendaal & Theatermaker

Ik ben erg blij dat ik al een lange tijd bij Tiuri rondloop. Vaak zeg ik tegen de spelers dat ze het mooiste beroep van de wereld hebben: acteur… Maar stiekem is mijn beroep ook het mooiste beroep van de wereld.

Simone

Coördinator Tiuri Breda & Theatermaker

“Voor mij komt bij Tiuri alles eigenlijk samen waar ik van hou en wat ik belangrijk vind. Ik mag regisseren, les geven, groeien in mijn functie als senior en ik werk op allerlei niveau’s samen met supermooie mensen die in mijn optiek altijd het publiek weten te raken en mij in elke taak die ik bij Tiuiri vervul weten te inspireren.”

Jordy

Coördinator Piak & Huischoreograaf 21

Yfje

Coördinator Speciaal Onderwijs

De spelers zijn mijn grote voorbeeld in onderzoekend kijken naar mezelf, de ander en de wereld om me heen. Samen maken we de verbinding tussen theater, dans, speciaal onderwijs en vrije tijd.

Meike

Theatermaker & docent

“Werken bij Tiuri is een feestje. Ik vind het bijzonder om samen met de spelers theater te maken en samen steeds meer te ontdekken over theater, onszelf en wat we graag maken. Ik leer mega veel van de spelers en ik hoop zij ook van mij!”

Vincent

Muzikaal Theatermaker & Docent

Rachel

Dansdocent & Maker

Bij Tiuri werd ik direct geraakt door de spelers. Hun creativiteit, sensitiviteit en het vermogen om in het moment te zijn, zijn enorm bijzonder.

Marleen

Theatermaker & Docent

Werken bij Tiuri is een feest. Samen met de spelers op de vloer opzoek naar alle mogelijkheden, weten ze me telkens weer te verrassen en te inspireren.

Anne 

Dansdocent & Maker

“Het mooiste aan mijn werk bij Tiuri vind ik dat ik door dans niet alleen mijn leerlingen met een grote glimlach naar huis laat gaan, maar dat ikzelf ook altijd met een grote glimlach naar huis ga!”

Esther

Theaterdocent

“Bij Tiuri kom ik thuis. De spelers inspireren mij om met een open hart en onbevangen op de speelvloer en in het leven te staan. Vanuit hun blik op de wereld maken we samen theater. Wie zijn zij en hoe verhouden ze zich tot grote thema’s, zoals de liefde?”

Ondersteuning

Ine

Spelersondersteuner

Met het opzetten van de werkplaats in 2003, begonnen Theo (Frentrop) en ik aan een bijzonder avontuur met bijzondere mensen en mooie ontmoetingen.

Ik wens iedereen toe om kennis te kunnen maken met ons buitengewone reisgezelschap.

Yara

Spelersondersteuner

Hier mag écht iedereen zijn wie hij is. We delen een passie voor het theater en zijn allemaal uniek. Dat maakt dat ik me hier thuis voel: Want wie zijn eigen weg gaat kan door niemand worden ingehaald.

Nadia

Spelersondersteuner

Tiuri is een plek waar iedereen anders naar buiten gaat dan dat ze naar binnen komen. (Artistieke) ontmoeting met de spelers zorgt altijd weer voor verwondering en persoonlijke verrijking. Dat ik zo vaak naar binnen en buiten mag lopen vind ik dan ook iets heel bijzonders!

Rosalie

Spelersondersteuner

Office

Ruby

Communicatiemedewerker en onderzoeker

“Bij Tiuri ben ik in de breedste zin bezig met de combinatie tussen theater en zorg. Daarnaast is het ook nog een ontzettend warme en fijne werkplek; een cadeau om te werken!”

Liza

Financieel medewerker

“Via mijn stage heb ik kennis gemaakt met Tiuri. Daarna ben ik eigenlijk nooit meer weg gegaan.”

Linda

Productieleider

Ik hou enorm van Tiuri, waarom? Heel simpel. Bij Theaterwerkplaats Tiuri draait het om mensen in hun kracht zetten. Dat is toch super!

Ineke

Financieel administratief medewerker

Marieke | Juni 2017

"Geweldig initiatief! Een aanwinst voor de zorg en educatie, maar meer nog voor diversiteit en toegankelijkheid in het culturele aanbod. Al jaren een voorbeeld van een succesvolle, waardevolle stichting."

Samenwerkingen

Wij werken onder andere samen met

Van ongekend naar erkend talent!
Theaterwerkplaats Tiuri

KVK: 20117369

Locatie Breda
Speelhuislaan 153
4815 CD Breda
T: 0765729222
M: info@theatertiuri.nl

Locatie Roosendaal
Kerkstraat 1
4701 HT Roosendaal
T: 0765729222
M: info@theatertiuri.nl

Volg ons!
Theaterwerkplaats Tiuri wordt ondermeer ondersteund door de volgende organisaties:

* Je kunt bij ons gebruik maken van de BredaPas. Kijk voor meer informatie op https://www.breda.nl/bredapas.