leer anneleen kennen

Senior Theatermaker & Artistiekeling

“Ik ben erg blij dat ik al een lange tijd bij Tiuri rondloop. Vaak zeg ik tegen de spelers dat ze het mooiste beroep van de wereld hebben: acteur… Maar stiekem is mijn beroep ook het mooiste beroep van de wereld.”

Anneleen werkt 3 dagen in de week bij Tiuri als Senior Theatermaker. Haar doel? Een lach brengen op het gezicht van spelers en publiek.

Voordat ze onderdeel werd van de Tiuri familie heeft ze verschillende studies gevolgd. In 2012 studeerde ze af van de opleiding Creatieve Therapie richting dramatherapie aan de hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Nadat een krantenartikel over de voorstelling Zicht de aandacht van haar moeder had getrokken, besloot Anneleen om een open sollicitatie te sturen naar Tiuri. En daar zijn wij haar, en haar moeder, tot op de dag van vandaag dankbaar voor! Al vele mooie voorstellingen zijn voortgekomen uit het creatieve brein van Anneleen. Zelf kijkt ze met het meeste plezier terug op de voorstellingen Ik ben Stijn (2014) en Side Show Sjiek (2014).

In haar vrije tijd geniet ze vooral van de tijd die ze spendeert met haar man en zoontje, maar 1 avond in de week heeft ze helemaal voor zichzelf. 1x raden waar die aan besteed wordt… juist! Theater! Dit jaar heeft ze zich bij musical vereniging De Josjes uit Etten-Leur gevoegd. Daar mag ze de rol van gardist en hoer vervullen in de musical De 3 Musketiers. Leuk detail: voor de rol van gardist krijgt ze op dit moment echte schermles. 

speellijst

Noteer in je agenda!

hubclub

DATUM: 4 december 2020
TIJD: 19:30u

LOCATIE: Stadstheater Arnhem

speellijst

Noteer in je agenda!

Hubclub

DATUM: 4 december 2020
TIJD: 19:30u

LOCATIE: Stadstheater Arnhem

Hubclub

DATUM: 19 januari 2021
TIJD: 19:30u

LOCATIE: Zuiderstrandtheater, Den Haag

Tiuri festival

DATUM: 3, 4 en 5 juni 2021
TIJD: nader te bepalen

LOCATIE: nader te bepalen

Van ongekend naar erkend talent!
Theaterwerkplaats Tiuri

Locatie Breda
Speelhuislaan 153
4815 CD Breda
T: 0765729222
M: info@theatertiuri.nl

Locatie Roosendaal
Kerkstraat 1
4701 HT Roosendaal
T: 0765729222
M: info@theatertiuri.nl

Volg ons!
Theaterwerkplaats Tiuri wordt ondermeer ondersteund door de volgende organisaties: