Leer Linda kennen

Productieleider

“Ik hou enorm van Tiuri, waarom? Heel simpel. Bij Theaterwerkplaats Tiuri draait het om mensen in hun kracht zetten. Dat is toch super!”

Favoriete voorstelling: Hart (was mijn eerste voorstelling bij Tiuri)

Linda werkt 3 dagen in de week bij Tiuri als Productieleider. Zelf noemt ze zich “de regelaar van de club”. 

Linda had de pech om precies af te studeren tijdens de economische crisis, waarbij er gekort werd op alle culturele budgetten. Gelukkig had ze via haar vereniging NHTV Theater Theo Frentrop ontmoet, die had haar al vrij snel in gedachte als “potentieel Tiuri familielid”. Het gesprek dat daaruit voortkwam was niet “waarom pas jij in het plaatje van onze vacature”, maar “waar word jij blij van en waar ben jij trots op jouw kunnen”. Dit is voor Linda ook direct de grote liefde voor Tiuri: het draait hier allemaal om mensen in hun kracht zetten. Sindsdien is ze dan ook actief als productieleider bij Theaterwerkplaats Tiuri.

Voordat Linda bij Tiuri kwam heeft ze 2 studies gevolgd. Eerst de MBO studie tot Directiesecretaresse, daarna is ze HBO Vrijetijdsmanagement gaan studeren aan de NHTV in de richting projectmanagement binnen culturele organisaties. Die richting heeft ze niet zomaar gekozen. In haar vrije tijd was ze altijd al erg actief binnen theaterverenigingen, waar ze al erg veel ervaring op deed in het maken van producties (zowel artistiek als productioneel). Het is dus ook niet zo gek dat Linda zelf regelmatig op het podium te vinden is. Het liefst acteert en zingt ze zelf, maar ook is ze graag actief als muzikaal leider/zangcoach, dirigent, regisseur of workshop leider. In hoeverre dat dan nog vrije tijd te noemen is, is natuurlijk de vraag… eigenlijk is het stiekem een gezonde verslaving! Maar als het dan écht om vrije tijd gaat, vindt ze het erg leuk om taarten te bakken.

speellijst

Noteer in je agenda!

hubclub

DATUM: 4 december 2020
TIJD: 19:30u

LOCATIE: Stadstheater Arnhem

speellijst

Noteer in je agenda!

Hubclub

DATUM: 4 december 2020
TIJD: 19:30u

LOCATIE: Stadstheater Arnhem

Hubclub

DATUM: 19 januari 2021
TIJD: 19:30u

LOCATIE: Zuiderstrandtheater, Den Haag

Tiuri festival

DATUM: 3, 4 en 5 juni 2021
TIJD: nader te bepalen

LOCATIE: nader te bepalen

Van ongekend naar erkend talent!
Theaterwerkplaats Tiuri

Locatie Breda
Speelhuislaan 153
4815 CD Breda
T: 0765729222
M: info@theatertiuri.nl

Locatie Roosendaal
Kerkstraat 1
4701 HT Roosendaal
T: 0765729222
M: info@theatertiuri.nl

Volg ons!
Theaterwerkplaats Tiuri wordt ondermeer ondersteund door de volgende organisaties: