Leer Simone kennen

Senior Theatermaker/Docent

“Voor mij komt bij Tiuri komt alles eigenlijk samen. We werken samen met groepen, maken voorstellingen en zorgen voor verbinding met de maatschappij.”

Simone werkt 2 dagen in de week op onze locatie in Breda als Senior Theatermaker/docent. Iets dat ze nog heel graag bij Tiuri zou willen doen is het maken van een voorstelling waarin spelers én docenten samen spelen.

Bij Tiuri is ze terecht gekomen via Ine, spelersondersteuner bij Theaterwerkplaats Tiuri en al betrokken vanaf het allereerste begin. Zij heeft Simone vertelt over de startende werkplaats als initiatief. Al meteen werd Simone erg enthousiast over het idee om mensen met een verstandelijke beperking een podium te geven voor hun theatrale talenten. Simone is een tijdje weggeweest om te werken als ZZP docent/theatermaker, maar ze mistte de spelers enorm. Het gevoel om met een missie van zichtbaarheid bezig te zijn. Dus ze besloot terug te keren op het oude nest.

Voordat Simone met Theaterwerkplaats Tiuri in aanraking kwam heeft ze de studie CMV gevolgd met als hoofdvak drama (richting Kunst & Cultuur) in Nijmegen. Daar rolde ze in het regisseren met jongeren en van het een kwam het ander. Bij Tiuri komt alles eigenlijk samen. Ze werkt met groepen, maakt voorstellingen, zorgt voor verbinding met de maatschappij, organiseert en begeleidt spelers individueel.

In haar vrije tijd geniet Simone vooral met man en kind. Lekker lunchen, samen op pad of uit eten. Naar voorstellingen gaan en hier en daar heeft ze nog projecten lopen als ZZP’er. Verder doet ze een opleiding tot biografisch coach en geniet ze altijd van de verhalen van mensen. Hoe ze komen tot keuzes, hoe ze zich ontworstelen uit moeilijke situaties. Regelmatig drinkt ze koffie met vriendinnen en vrienden en luistert ze naar hun levensverhalen. Die dan inspiratie bieden of gewoon simpelweg herkenbaar zijn en troost bieden binnen het leven van alledag.   

speellijst

Noteer in je agenda!

hubclub

DATUM: 4 december 2020
TIJD: 19:30u

LOCATIE: Stadstheater Arnhem

speellijst

Noteer in je agenda!

Hubclub

DATUM: 4 december 2020
TIJD: 19:30u

LOCATIE: Stadstheater Arnhem

Hubclub

DATUM: 19 januari 2021
TIJD: 19:30u

LOCATIE: Zuiderstrandtheater, Den Haag

Tiuri festival

DATUM: 3, 4 en 5 juni 2021
TIJD: nader te bepalen

LOCATIE: nader te bepalen

Van ongekend naar erkend talent!
Theaterwerkplaats Tiuri

Locatie Breda
Speelhuislaan 153
4815 CD Breda
T: 0765729222
M: info@theatertiuri.nl

Locatie Roosendaal
Kerkstraat 1
4701 HT Roosendaal
T: 0765729222
M: info@theatertiuri.nl

Volg ons!
Theaterwerkplaats Tiuri wordt ondermeer ondersteund door de volgende organisaties: