leer Yara kennen

Marketing- en communicatiemedewerker

“Bij Theaterwerkplaats Tiuri krijg ik de unieke kans om de twee “werelden” cultuur en commercie te combineren. Dat is voor mij de perfecte combinatie. Ik maak ongekend talent zichtbaar.”

Yara werkt sinds april 2019 bij Theaterwerkplaats Tiuri. 3 dagen in de week is ze druk in de weer als marketing- en communicatiemedewerker. Ze houdt zich bezig met de algemene communicatie, maar bijvoorbeeld ook de promotie van voorstellingen. Dit doet ze offline (flyers/posters), maar ook online (Social Media). Daarnaast zorgt ze voor een wekelijkse mailing richting ons spelers netwerk met een update van beide werkplaatsen. 

Voordat Yara bij Theaterwerkplaats Tiuri kwam werken, heeft ze gewerkt bij een internetbureau in Breda. Daar mocht ze veel ervaring op doen: coördinatie van alle werkzaamheden binnen het marketing team, analyseren van doelgroepen, opstellen van een content strategie, etc. 

In haar vrije tijd is Yara meestal te vinden in Princenhage, daar is ze erg druk in het verenigingsleven. Voor Stichting C.C. ‘t Aogje zet ze me bijvoorbeeld in als Joffer (danseres) en publiciteitsmedewerker. Ook is ze sinds kort voorzitter van S.K.I.P. (Stichting Spelende Kinderen in Princenhage). Ze vindt het super leuk om dingen te organiseren en om mensen blij te maken. Tijdens evenementen waaraan ze haar bijdrage levert als presentratice, ’gast’ en/of organisator, ziet ze het dan ook als een uitdaging om een glimlach te toveren op het gezicht van iedere aanwezige! Het combineren van de twee ‘werelden’, cultuur en commercie, doet ze dan ook met enorm veel plezier!

Van ongekend naar erkend talent!
Theaterwerkplaats Tiuri

Locatie Breda
Speelhuislaan 153
4815 CD Breda
T: 0765729222
M: info@theatertiuri.nl

Locatie Roosendaal
Kerkstraat 1
4701 HT Roosendaal
T: 0630205545
M: info@theatertiuri.nl

Volg ons!