steun ons

Ridder van de Toekomst

Hoor jij altijd van anderen dat je zeer betrokken en betrouwbaar bent? En dat je niets uit de weg gaat om jouw doelen te behalen/bereiken? Dan is Theaterwerkplaats Tiuri op zoek naar jou! Als Ridder van de Toekomst help je mee het verhaal van Tiuri te delen. Dit voornamelijk in de vorm van ambassadeurschap: het uitdragen van onze boodschap naar de buitenwereld door bijvoorbeeld te helpen tijdens evenementen en/of voorstellingen, door Ridderkaartjes uit te delen en door gewoon extra hard te klappen na een performance. Daarnaast vragen wij om een kleine donatie aan de Toekomst Cavalerie.

Tiuri vacature

Ridder van de Toekomst

Contract van 1 jaar

Al sinds mensenheugenis vertellen mensen elkaar verhalen. Dit begon al voordat onze voorouders het schrift uitvonden. Denk bijvoorbeeld aan de grottekeningen van de Egyptenaren, de mythische verhalen van de Grieken of de berichten van de Middeleeuwse stadsomroeper. Verhalen vertellen gaat nooit uit de tijd en dat is dan ook wat Theaterwerkplaats Tiuri het liefst doet: ervaringen delen en elkaar inspireren, voor vermaak en/of educatie.

Om dit alles mogelijk te maken zijn wij op zoek naar Ridders van de toekomst. Ridders met eer, kracht en moed die de ridderslag aan willen gaan.

Wat jij brengt
Hoor jij altijd van anderen dat je zeer betrokken en betrouwbaar bent? En dat je niets uit de weg gaat om jouw doelen te behalen/bereiken? Dan is Theaterwerkplaats Tiuri opzoek naar jou! Als Ridder van de Toekomst help je mee het verhaal van Tiuri te delen. Dit voornamelijk in de vorm van ambassadeurschap: het uitdragen van onze boodschap naar de buitenwereld door bijvoorbeeld te helpen tijdens evenementen en/of voorstellingen, door Ridderkaartjes uit te delen en door gewoon extra hard te klappen na een performance. Daarnaast vragen wij om een kleine donatie aan de Toekomst Cavalerie.

Dus heb/ben jij…

 • affiniteit met de culturele sector/podiumkunsten;
 • affiniteit met onze doelgroep (mensen met een cognitieve beperking);
 • vertrouwen in de mede-ridders (Tiuri acteurs);
 • bereid om met ons een goed netwerk op te bouwen en ambassadeurschap uit te dragen;
 • kracht, moed en vooral heel veel enthousiasme;
 • een kleine bijdrage in de vorm van een donatie;
 • aanwezig tijdens productiedagen en evenementen (pré).

.. aarzel dan niet, sluit je aan bij onze cavalerie en wordt Ridder van de Toekomst!

Wat wij bieden
Theaterwerkplaats Tiuri, een koninkrijk opricht in 2003, is ontstaan door de behoefte aan een talent-ontwikkelingsplek voor mensen met een (cognitieve) beperking. Ons koninkrijk gelooft dat ieder mens talentvol is en dat iedereen de kans moet krijgen om hun passie en ambitie te ontdekken. Je kunt Theaterwerkplaats Tiuri zien als een podium waarop onzichtbaar talent een eervolle plaats krijgt. Met genoeg passie en doorzettingsvermogen is het voor iedereen mogelijk om de brief aan de koning te bezorgen. Daar zijn echter wel metgezellen voor nodig, Ridders van de Toekomst, die in de kracht van de mede-ridders (onze spelers) geloven. Als dank voor onvoorwaardelijke inzet als Ridder van de Toekomst biedt ons koninkrijk het volgende:

 

 • Erkenning en Eer voor het leven
 • Een plechtig herkenbaarheidssymbool
 • Een Koninklijke buiging als begroeting bij betreden van voorstellingen en/of evenementen
 • Toegang tot exclusieve updates & aanbiedingen
 • Beschikking over ambassadeursmateriaal (denk hierbij aan ridderkaartjes, FB-profielfoto kader, etc.)

Marieke | Juni 2017

"Geweldig initiatief! Een aanwinst voor de zorg en educatie, maar meer nog voor diversiteit en toegankelijkheid in het culturele aanbod. Al jaren een voorbeeld van een succesvolle, waardevolle stichting."

Marieke | Juni 2017

"Geweldig initiatief! Een aanwinst voor de zorg en educatie, maar meer nog voor diversiteit en toegankelijkheid in het culturele aanbod. Al jaren een voorbeeld van een succesvolle, waardevolle stichting."

Ja ik wil!

Ridder van de toekomst worden

Naam*

E-mailadres*

Bedrag €* 

Van ongekend naar erkend talent!
Theaterwerkplaats Tiuri

Locatie Breda
Speelhuislaan 153
4815 CD Breda
T: 0765729222
M: info@theatertiuri.nl

Locatie Roosendaal
Kerkstraat 1
4701 HT Roosendaal
T: 0630205545
M: info@theatertiuri.nl

Volg ons!