De gouden roof

Op zaterdag 13 april om 20.15 u en op zondag 14 april om 14.30 uur speelt onze vrijetijdsgroep Rafels de voorstelling: ‘De gouden roof’ in Podium Bloos in Breda.

In de voorstelling ontmoeten we, diep verscholen in het woud, de roversbende van Florien de Dappere. Samen met Rover Edward, Rover Robin en de Wolfsrover aast ze op de schatkist van de koning. De koning heeft ondertussen heel andere dingen aan zijn hoofd. Zijn dochter, prinses Louise, gaat steeds naar het bos buiten het kasteel, terwijl de koning dat al zo vaak verboden heeft. De koning laat de soldaten prinses Louise bewaken, maar ondertussen dringt de roversbende het kasteel binnen. Als prinses Louise dan verdwenen blijkt te zijn, staat het hele paleis op zijn kop…

Spel: Michael Bastieri, Paul Gademan, Fay van Kappel, Arianne van der Kwaak, Marloes Machielse, Ada Novkinic, Jorg Pater en Andreas Wielenga
Regie: Femke de Jager
Regie-assistentie: Merel Cornelissen
Foto’s: Hanna de Jager
Editing: SoBeau Productions

Kaarten

Binnenkort gaat de kaartverkoop van start.

Podium Bloos, Speelhuislaan 153 Breda
Entree € 8,50

Dagdromen

Niet je hele
lange leven
met je voetjes
op de grond

beetje dromen
beetje zweven
lijkt me ook
niet ongezond

-Toon Hermans-

 

‘Dagdromen’ is een (educatieve) voorstelling over dromen. Grote & kleine dromen, sommige ver, andere heel dichtbij. Samen en soms heel alleen bewandelen de dansers hun eigen pad. Kwetsbaar, krachtig, twijfelend en puur inspireren de dansers je terug te gaan naar de kern. Het kleine vuurtje, dat ieder van ons doet stralen.

Regie: Rachel de Wolff
Te zien: vr. 10 en za. 11 mei 2019 om 20.15 uur in de Stokvishallen Breda, in combinatie met:

Lonely Riders

‘Lonely Riders’ is een voorstelling over eenzaamheid en de drang om ergens bij te horen. Wanneer hoor je erbij? Wil ik erbij horen of ben ik liever op mezelf? Hoe doe ik dat?
Met deze vragen zijn de spelers aan de slag gegaan en door improvisatie, eigen inspiratie en ‘uitprobeersels’ is de voorstelling ‘Lonely Riders’ ontstaan.

De kick off van PIAK Projecten.
Regisseuse Julia Dolores van der Pas is samen met zes spelers van Tiuri van start gegaan met een onderzoek naar de autonomie van de spelers. Wat gaat er in ze om? Wat beweegt ze? Wat willen zij vertellen?

Te zien: vr. 10 en za. 11 mei 2019 om 20.15 uur in de Stokvishallen Breda in combinatie met de voorstelling ‘Dagdromen’.