Op zoek naar ‘IK’ – 31 augustus 2018

Nog steeds bepaalt de menigte. Je hoort er pas bij als je de juiste kleding draagt, de juiste taal spreekt en in het perfecte plaatje past. En dat is vermoeiend, want ondanks dat iedereen weet dat je jezelf moet durven zijn, is de wens om erbij te willen horen soms groter. We willen niet in hokjes denken, maar doen er alles aan om in een hokje geplaatst te worden.
Stel dat we allemaal gelijk zouden zijn? Zijn we dan nog wel gelukkig?

‘Op zoek naar IK’ vertelt het verhaal van onze spelers en hoe zij op zoek gaan naar hun identiteit, hun talenten, ambities en passie.

Regie: Carmen Tatzreiter/Yfje Mathijsen
Spel: Anouk Franken, Delilah Kint, Jaïr van der Laan, Igor Memic, Rutger Messerschmidt, Paola de Paauw, Yuri Peters, Sabine van Riel, Nick Schalk en Frank Vos

Vrijdag 31 augustus om 19.30 uur in het Openluchttheater Vrouwenhof in Roosendaal.

Paradijsvogel – 19 en 21 oktober 2018

Plotsklaps ben je daar. Fel licht in je ogen… Verwachtingsvolle blikken… Ga ik iets doen? Moet ik iets zeggen? Maar wat?

In deze voorstelling nemen de acteurs je mee op ontdekkingstocht. Een zoektocht naar identiteit en lef. Zonder verwachtingen en zonder oordeel. ‘Paradijsvogel’ is een uitnodiging om uit je schuilplaats te komen en je in je hart te laten kijken.

Regie: Julia Dolores van der Pas
Regieassistent: Wesley van Helderen
Spel: Anne-Lotte Akkermans, Mischa Baartmans, Millanie van Beek, Iris Beglinger, Helena Driessen, Damien de Hoog, Margriet Jacobs, Werner Kamp, Marjo Kusters, Johan Magielse, Mitchell van Neer, Richard Nooijen, Marit Sandberg, Femke van der Schalk, Jaron van de Watering en Amber Weterings

EINDHOVEN

Vrijdag 19 oktober om 19.30 uur
Zondag 21 oktober om 14.00 uur

PAND P, Leenderweg 65, Eindhoven
Kaartverkoop: www.www.pand-p.nl

Voorstelling Roosendaal – 8/9 december 2018

Voorstelling Breda – 14/15 december 2018